PUBLICITATE RADIO ONLINE

Pentru branduri

Descoperă o nouă audiență pentru campania ta publicitară: ascultătorii de radio online. Prin AdRadio poți câștiga noi clienți. Eficient, la țintă, măsurabil și la cel mai mic preț din mass-media.

Cerere ofertă

Pentru radiouri

Ești proprietarul unui post de radio pe internet și cauți o monetizare eficientă? Alătură-te stațiilor de radio înscrise pe AdRadio și încasează imediat venituri din transmiterea de spoturi publicitare.

Înscrie-te acum

AdRadio connect

AdRadio este soluția de conectare între branduri, agenții de publicitate și proprietarii de radiouri online.

De ce publicitate prin radio online?

AdRadio connect

Audiență în creștere

65% dintre germani ascultă zilnic un radio online. În toată Europa media este de 47%. Internetul este tot mai accesibil, telefoanele mobile sunt acum un accesoriu obligatoriu iar bateriile lor sunt tot mai puternice și rezistente. Acasă, la servici, în timpul liber, în deplasare, radioul online este companionul din ce în ce mai preferat.

AdRadio connect

Diversitate de programe muzicale

Principalul motiv pentru care radioul pe internet devine din ce în ce mai popular este varietatea posturilor de muzică disponibile. Genurile muzicale pe care ascultătorii le pot alege se întind într-o infinitate obositoare. Streaming-ul pe internet are genuri muzicale pentru toate gusturile iar calitatea sunetului nu poate fi egalată.

AdRadio connect

Ești întotdeauna pe prima pagină

Televiziunea petrece o treime din timpul de emisie în publicitate. Un radio FM are cel puțin 10 minute de reclame într-o oră de emisie. Radioul online este un mediu curat, nu vei fi niciodată îngropat la pagina 34 sau înconjurat de anunțurile concurenței. La AdRadio ești întotdeauna pe copertă.

AdRadio connect

Prețuri mici

Ca să-și poată plăti facturile, ziarele, televiziunile și posturile radio tradiționale au crescut prețurile la publicitate. Pentru radiourile online cheltuielile de întreținere și producție sunt mult mai mici, implicit și prețurile cerute pentru publicitate. Un anunț prin AdRadio este mai ieftin decat un click pe Google.

.

Cum funcționează AdRadio ?


Integrare AdRadio

Integrare simplă

AdRadio este o simplă platformă care inserează automat pauze publicitare în programul muzical al posturilor de radio. Pentru acest lucru e suficientă înscrierea în AdRadio și schimbarea sau redirecționarea unui link.

Transparenta AdRadio

Statistici detaliate

Atât proprietarii de radiouri cât și firmele care beneficiază de spațiu de publicitate au acces la statistici detaliate furnizate de unul dintre cele mai avansate softuri pentru controlul transmisiunilor online.

Facturare AdRadio

Facturare

Se facturează numai reclama audiată în întregime (impresie). Suma minimă a unui contract de publicitate este de 500 Lei - cel puțin 7000 imp. Prețul/ impresie depinde de durata reclamei și valoarea totală a contractului.